Wallanderstipendier till två av våra lovande forskare

Publicerad: 2016-12-14

Björn Eriksson och Joseph Molitoris har tilldelats Wallanderstipendier för sina framstående avhandlingar.

Två av höstens Wallanderstipendier har tilldelats Björn Eriksson och Joseph Molitoris för sina framstående avhandlingar i ekonomisk historia. Björn är postdoktor vid Centrum för ekonomisk demografi och Joseph är postdoktor vid Sociologisk institut, Köpenhamns universitet

Wallanderstipendiet är ett postdoktoralt stipendium avsett att finansiera framstående yngre nydisputerade doktorers fortsatta forskning inom det ekonomiska området. Stipendierna ger möjlighet till fortsatt heltidsforskning under tre år. Bakom stipendierna står Jan Wallanders och Tom Hedelius stiftelse samt Tore Browaldhs stiftelse.

Stort grattis till er båda!