Disputation i ekonomisk historia: Luis Serratos

Disputation

Luis Serratos vid Ekonomisk-historiska institutionen försvarar sin doktorsavhandling.

Luis Serratos har för avläggande av doktorsexamen i ekonomisk historia författat en vetenskaplig avhandling med titeln Disease, Death, and Displacement: The long-term effects of early-life conditions on income, education, and health in Sweden, 1937–2011.

Fakultetsopponent är professor Mikael Rostila, Stockholms universitet.

Läs mer om avhandlingen

Vi följer folkhälsomyndighetens regler gällande corona pandemin så disputationen kommer att äga rum online på Zoom.

Vänligen skicka mig ett mail, christina.rothman@ekh.lu.se senast den 26 april så skickar jag dig en länk till zoom dagen före disputationen. Observera att alla anställda på EKH kommer att få länken via mail dagen före.

Om du inte har tillgång till egen dator så kan du följa disputationen digitalt i rum EC1:137 på Ekonomihögskolan, Tycho Brahes väg 1, Lund.
Vänligen notera att vi följer Folkhälsomyndighetens råd så därför är antalet platser begränsade

Välkommen att följa disputationen på Zoom!

29 april 2021

Lokal