Disputation i ekonomisk historia: Sascha Klocke

Disputation

Sascha Klocke vid Ekonomisk-historiska institutionen försvarar sin doktorsavhandling.

Sascha Klocke har för avläggande av doktorsexamen i ekonomisk historia författat en vetenskaplig avhandling med titeln Land, Labour, Legacies: Long-term Trends in lnequality and Living Standards in Tanzania, c. 1920–2020.

Fakultetsopponent är professor Felicitas Becker, Ghent University.

Vi följer folkhälsomyndighetens regler gällande corona pandemin så vi välkomnar dig att följa disputationen digitalt via Zoom.

Vänligen skicka mig ett mail, christina.rothman@ekh.lu.se senast den 20 september så skickar jag dig en länk till zoom dagen före. Observera att alla anställda på EKH kommer att få länken dagen före disputationen.

Om du inte har tillgång till en dator så finns det möjlighet att följa disputionen digitalt i rum EC3:207 på Ekonomihögskolan, Tycho Brahes väg 1, Lund. Vänligen notera att antal platser är begränsade

Välkommen att följa disputationen på Zoom!

Läs mer om avhandlingen

Intervju med Sascha