SWINNO får 13,2 miljoner

Publicerad: 2014-11-17

Vinnova kommer att stödja projektet SWINNO 2.0 med 13,2 miljoner kronor över fem år

Institutionen meddelar stolt att det nu är klart att Vinnova kommer att stödja projektet SWINNO 2.0 Significant New Products and Processes in Sweden 1970 to the present med 13,2 miljoner kronor över fem år, med en möjlig förlängning under lika lång tid. Gratulationer till Astrid Kander, men också till Jonas Ljungberg, Karolin Sjöö, Josef Taalbi och Frank van der Most, som arbetat med ansökan och presentationer inför Vinnova.

Därmed passerar institutionens forskare 40-miljonerskronorsstrecket (varav 5 mkr administreras av Centrum för Ekonomisk Demografi) vad gäller nya forskningsanslag under 2014 – och året är inte över än.